Home
Over mijzelf
Methode Cyriax
Dry Needling
IMS
Orofaciale DN
Arbeidsfysiotherapie
Sportmassage
Tarieven
Route
Links
Contact
Algemene informatie

 

Henk Piek

Elke nieuwe klacht van een patiënt vormt voor hem weer een puzzel die met passie geprobeerd wordt op te lossen. Zijn gedrevenheid hierin komt deels voort uit zijn carriëre als topsporter.

Zijn passie en interesse in het menselijk lichaam zijn na zijn afstuderen in 1998 alleen maar toegenomen. Al snel kwam hij in aanraking met de methode Cyriax van de Nederlandse Academie voor Orthopedische Geneeskunde. Na het afronden van deze opleiding is hij bij de opleiding betrokken gebleven door de opleiding tot docent te volgen. Momenteel doceert hij aan de Academie het onderdeel Wervelkolom.

De methode Cyriax vormt een rode draad in zijn werk en vormt de basis van elk van zijn behandelingen. Naast de Cyriax methode heeft hij zich verder ontwikkeld door vele cursussen en opleidingen te volgen. Een aantal verdiepingen in zijn werk zijn gericht op het gebied van Dry Needling/ IMS, Sportrevalidatie, Inspanningsfysiologie en Medical taping. Met zijn werkervaring van de afgelopen jaren en zijn opgedane kennis heeft hij een goede balans gevonden om dit tot een geheel te bundelen. Dit heeft geleid tot een succesvolle behandelmethode die hij heeft ontwikkeld en dagelijks met veel enthousiasme toepast.

Je zou kunnen spreken van het "piek-concept".

Hij is een geregistreerd Fysiotherapeut, is BIG geregistreerd en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister.

 

 

HENK PIEK Orthopedisch Fysiotherapeut | info@henkpiek.nl | 06-51271534